Hírek

COVID-19, szállítási információk
2020.03.13 15:49

Kedves Vásárlóink!

Naprakészen követjük a koronavírussal kapcsolatos információkat és közleményeket.

Ezzel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Titeket:

- Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a termékek összekészítése, a rendelések összeállítása minél biztonságosabb módon történjen. Tisztában vagyunk a megelőzéssel kapcsolatos higiéniai előírásokkal és be is tartjuk azokat. Amennyiben a vírusfertőzés legkisebb gyanúja is felmerülne nálunk, abbahagynánk a munkát.

- Amíg a futárszolgálatok tevékenységét hatóságilag nem korlátozzák, addig a kiszállítás zavartalanul történik. A futárszolgálatok is mindent megtesznek a fertőzések megelőzése és a biztonságos kiszállítás érdekében. Erről a GLS-től és a Foxpost-tól is megkaptuk a tájékoztatást.

- A GLS csomagpontokra nem lehetséges a csomagküldés, mivel korlátozták a boltok nyitvatartását, több üzlet pedig önként bezárt.

- A kiszállítás és a csomagautomatás átvétel jelenleg az egyik legbiztonságosabb vásárlási mód, és arra törekszünk illetve partnereink is azon dolgoznak, hogy ez így is maradjon.

- Az újdonságok folyamatosan érkeznek be a raktárba. Főbb európai beszállítóink is mindent megtesznek a biztonságért és a megelőzésért, ezért még a szállítás nincs korlátozva.

Bízunk benne, hogy hamarosan túl leszünk ezen az időszakon!

Jó egészséget, kellemes nézelődést és vásárlást kívánunk!
az Officetrade csapata

Vissza