Tudástár

I. félév vége az iskolában

2018.01.22 15:25


Eltelt az I. félév.

Itt az ideje felkészülni a másodikra. De mire lehet szükség?

Közeleg az iskolai félév vége! Te felkészültél már?

Most, hogy túl vagy a karácsonyi bolondokházán, és az új évi hajtásba is kezdesz belerázódni, talán kicsit fellélegezhetsz. Vagy mégsem?

Az idő megy tovább és nemsokára itt a január vége, azaz a félévi bizonyítványosztás ideje. Egy mérföldkő, amely izgalommal tölti el a gyermekeket és a szülőket egyaránt. Vajon megkapja a jobb jegyet matekból? Tudott javítani a korábbi eredményeihez képest?

Az első osztályosoknál ez talán még fontosabb pillanat. Vajon hogyan értékeli a tanár a gyermekem munkáját? És hogyan fogadja majd a gyermekem az értékelést?

Szülőként nyilvánvalóan támogatni szeretnéd gyermekedet, motiválni, hogy örömmel tanuljon és sikeresen vegye a felmerülő akadályokat. Ebben tudunk neked segíteni iskolai termékeinkkel.

Van gyermekednek kedvenc rajzfilmje?

Nálunk biztos, hogy találsz íróeszközöket és egyéb iskolai kellékeket a kedvenc mesehősével! Biztosan szívesebben ír, rajzol egy Jégvarázs, Star Wars, Minion vagy éppen Barbie designos ceruzával, mint a minta nélküli, minden papírboltban kapható darabokkal. És persze a tanulási kedv is nagyobb, ha a tanszereken visszaköszönnek a legmenőbb mesehősök. Ha szeretnél örömet szerezni gyermekednek, nézd meg mesefigurás ceruzáinkat vagy válassz mesehősös tanszereket számára!

Kisiskolás a gyermeked vagy nehezebben megy neki az írás?

Figyelmedbe ajánljuk a háromszögletű ceruzákat, amelyek segítik a helyes kéztartás kialakítását és könnyebbé teszik gyermeked számára a betűk és számok megformálását. Nálunk színes ceruzákat és postairónt is találsz háromszögletű kivitelben. Válaszd ki termékkínálatunkból a gyermeked számára legmegfelelőbbet itt.  Az első félévi jegyzeteket és füzeteket tárolhatod füzetboxokban, a rajzok és különböző értesítők gyűrödésmentes szállításához pedig gumis mappákat ajánlunk. Ha új füzetekre van szükség, webáruházunkban könnyedén kiválaszthatod minta, típus és vonalazás alapján a számodra legmegfelelőbbet.

Egyszerűen csak szeretnéd pótolni az elhasználódott, vagy leamortizálódott taneszközöket? Most könnyen és gyorsan megteheted, így később már nem kell foglalkoznod vele.

Segítségképpen csoportokba gyűjtöttük az iskolai kellékeket.

Kattints a megfelelő linkre és már választhatsz is:

Sikeres félévet kívánunk gyerkőcödnek!

Az Officetrade csapata