Figurakészítés

Sorrend:

Figurakészítés

Manapság már az alapján választunk játékot gyermekeinknek, hogy az mennyire lehet hasznos számukra. Kizárólag fejlesztő játékokat veszünk, hogy biztosak legyünk abban, ezzel a lépéssel is hozzájárultunk ahhoz, hogy minél okosabb és ügyesebb legyen gyermekünk.
Pedig valójában mire van szüksége egy gyereknek? Szórakozásra, könnyed vidám percekre. Alkotásra, formákra és színekre. Építésre. Tapintásra. Vidámságra.

A figurakészítő szettel garantált a kreatív játék, szórakozás, a könnyed vidámság. A színes kis puha golyókon lévő apró tüskék nem szúrnak, hiszen valódi funkciójuk az, hogy könnyen, mintegy bogáncsként egymásba tapadva lehessen építkezni velük. Mert építeni nem csak kockákból lehet! És nem csak várakat, házakat vagy felhőkarcolót alkothatnak az ügyes kis ujjacskák. Kreatív gyermekünk építhet állatkákat, zsiráfot, kengurut. Darut, gőzmozdonyt vagy kisautót. Bármit. A kismaci kaphat szemüveget, a kisautó bajuszt, a denevér kalapot. Mert a Bunchems szettek nem csak színes elemekből állnak, hanem sok apró kiegészítő segít minél mókásabbá tenni a kialakított karaktereket.

Bunchems

A Bunchems pakkok többféle kiszerelésben kaphatóak, vásárolhatunk egy-egy konkrét figurához tartozó szettet, ebben az esetben elég csak leutánozni a képen látható figurát, hiszen az a cél, hogy őt építsük meg, ezáltal jutva hozzá egy saját állatkához. Léteznek azonban vegyes szettek is, melyeket többféle kiszereléseben, 400-1000 darabos készletekben vásárolhatunk meg. Ezekben a szettekben a különböző színű és méretű bogáncskák mellett foszforeszkáló elemeket is találunk. Emellett pedig nyilván a csomag méretéhez mért mennyiségben sok-sok kiegészítőhöz jutunk hozzá, hogy minél változatosabb módon alakíthassuk a figurákat.
A Bunchems szettek persze kombinálhatóak egymással, és pótcsomagokat is lehet vásárolni. Így annál könnyebben variálhatjuk a különböző színeket, formákat, méreteket, kiegészítőket, minél nagyobb készletre tettünk szert.
Ezzel az okos kis játékkal igazából nem csinál mást gyermekünk, mint használja a fantáziáját, miközben jól szórakozik.

És ennek a puha kis építőjátéknak van egy igazán nagy előnye, amit csak azok a szülők értékelnek igazán, akik már léptek bele apró, éles összepattintható építőkockába. Mezítláb.