Fém dombormű készítés, Repoussage

Részletes keresés
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Fém dombormű készítés

A kreatív alkotójátékok nagy előnye, hogy nem csak szórakoztatnak és kellemes kikapcsolódást nyújtanak, hanem a végeredménynek is örülhetünk. Gyermekünk egy-egy ilyen játék által nem csak kreativitását és kézügyességét fejleszti, miközben jól érzi magát, és vidáman teljesedik ki egy szórakoztató feladatban. Hiszen befektetett munkát is értékelni kezdi, mikor megtapasztalja, milyen is felelősségteljesen, de várakozással teli örömmel végig járni az alkotás folyamatát.

A Repoussage egyedi háromdimenziós kép készítésére alkalmas szett, mellyel megtapasztalhattuk a domborművek készítésének módját. A síkból kiemelkedő fém reliefek, féldomborművek készítését reprodukáljuk egy fémlap segítségével. Ez a szórakoztató játék tehát több is annál, közelebb kerülünk az ilyen fajta művészi alkotás megismeréséhez és megtapasztalásához. Persze a vastag fólia máshogy viselkedik, mint a fém, azonban a technika alapjait szórakozva ismertethetjük meg gyermekünkkel.

A szett tartalma egy vastag fólialap, hozzá tartozó habszivacslappal, formázó eszközökkel és mintával. A habszivacslap és a különböző méretű formázó pálcikák segítségével tudjuk a fólialapon kialakítani a domború mintát. A Repoussage kreatív készlet segítségével háromdimenziós faliképet készíthetünk, melyhez minden segítséget és részletes útmutatást megkapunk, ennek ellenére az eredmény egyedi és személyes lesz.

Repoussage

A Repoussage fém dombormű készítő szettek között találhatunk delfines vagy aranyhalas mintájú készletet, ha gyermekünk a vízi élővilághoz vonzódik. De kutya vagy macska mintát is választhatunk.
A kisfiúkra is gondoltak a gyártók, ezért egy tyrannosaurus rexes dombormű készítő készlettel a kis vagányokat vehetjük le a lábukról. Persze nem csak figuratív ábrákat találunk a kínálatban, természetesen virágok is vannak közöttük. Így mindenki megtalálhatja a kedvére való Repoussage szettet. A kész munkát pedig nagy örömmel és lelkesedéssel teheti ki gyermekünk a szobája falára.

Ez a nagyszerű szórakozási lehetőség nem csak a kézügyességet és a koncentrációt fejleszti, hanem egy játék formájában mutatja be gyermekünknek a fém dombormű készítés műfaját. Szélesedő látókörrel, hasznos tapasztalatokkal ajándékozzuk meg, így a kreatív játék talán kicsit több is lesz annál. A végeredménynek pedig együtt örülhetünk.