Gyertyakészítő szett

Részletes keresés
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Gyertyakészítő szett

 

Gyerekünk szereti a kreatív szórakozást, az alkotást? Esetleg pont az a célunk, hogy megszerettessük vele az ilyen jellegű elfoglaltságot?

A kreatív játékokkal, kézműveskedéssel nem csak azt érjük el, hogy használják a fantáziájukat, hanem a kézügyességüket is fejlesztjük. Bármilyen kézműves tevékenységet is próbálnak ki gyermekeink, közelebbről ismerkednek anyagokkal, állagokkal, azok tulajdonságaival, használhatóságukkal. Ezek mellett a praktikus tulajdonságok mellett még az önbizalmuk is fejlődik, hiszen az önálló tevékenységek magabiztosság teszik őket.

Ez a helyzet a gyertyakészítéssel is. A hagyományos viaszgyertya öntés helyett választhatunk zselével ellátott szetteket is melyek használata egyszerűbb, de jóval több lehetőség rejlik bennük.

 

Gyertyakészítés

Mindannyian láttunk már dekoratív zselés gyertyákat az ajándékboltok kirakataiban. Különböző formájú üvegcsékben a zselé körbe öleli az apró kis díszecskéket, melyeket a gyertyában helyeztek el. Ezeket a kedves kis dekorációkat saját kézzel is elkészíthetjük, csak rendelkezésünkre kell állnia a megfelelő eszközöknek. Ezeket szettben is megvásárolhatjuk, megkerülve a hosszas utánajárást.

Egy ilyen gyertyakészítő szettel aztán igazán jópofa és dekoratív gyertyácskákat, dísztárgyakat lehet készíteni. Nem csak nagyszerű kikapcsolódás, de fantasztikus ajándék is lehet belőle.

 

A gyertyakészítés alapanyagai

Ezek a Josephine gyertyakészítő szettek tematikusan lettek kialakítva. Így az apró díszek, kiegészítők, melyeket a gyertyákba öntünk, ezekhez a témákhoz igazodnak. Választhatunk virágos vagy kagylós kialakítást, de a színekkel is játszhatunk. Ugyanis a gyertyakészítő szettek a kanóc és a zselé mellett apró díszekből, művirágból vagy épp kagylóból állnak. Emellett többszínű homok is jár hozzájuk, hogy minél egyedibb gyertya készítésére legyen mód.

Így aztán már semmi akadálya nincs annak, hogy egy akvárium témájú gyertyát öntsük, az általunk kiválasztott elrendezésben használva a gyertya különböző dekorációs elemeit. Imitálhatunk csillagos éjszakát, ha ilyen színvilágú homokkal játszunk. A bátrabbak maguktól is választhatnak kiegészítőket, tehetnek gyöngyöket, csillámport a gyertyába, szárított virágot. Persze maradhatunk a szettben kapott dekorációs elemek mellett is, hiszen így is gyönyörű zselés gyertyákat készíthetünk.