Mágneskészítés

Részletes keresés
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Egyedi hűtőmágnes készítés

Az alkotás öröme

Hűtőmágnes készítés? Egyedileg? Vajon mi ebben a jó? Valójában ezt a kérdést fel sem teszi az a szülő, aki már tapasztalta, hogy milyen jó érzés, mikor olyan tevékenységet találunk gyermekünk számára, mely nem csak szórakoztató, hanem kézzelfogható eredménnyel jár, melyet örök emlékként őrizhetünk meg otthonunkban, esetleg tovább is ajándékozhat. Egy-egy ilyen kedves kis emlék elkészítése során megismeri énjének kreatív oldalát, egyúttal pedig a szívből jövő ajándék készítésének örömét is.

 

Hiszen milyen a jó fejlesztő játék? Olyan, amelyik könnyed, játékos formában egyedi ötletek megvalósítására, kreatív tevékenységre ösztönzi gyermekünket, anélkül, hogy azt feladatnak, kötelező munkának érezné. Igazából ez a legnagyobb elvárás egy fejlesztő, kreatív játék felé. Emellett legyen biztonságos, ne legyen túl bonyolult, hisz ezzel megfosztja gyermekünket a sikerélménytől, ezáltal pedig a motivációtól, mely az önálló alkotásra ösztönözné.

 

Jó, ha a játék, az alkotó szett sok színes formából és kiegészítőből áll, és könnyen tisztítható. Az egyedi hűtőmágnes készítő szettek megfelelnek ezeknek a kritériumoknak. Az egyedi hűtőmágnes készítésével nem csak a kreativitása, hanem kézügyessége, finommotoros mozgása is fejlődik.

 

Hogyan készül az egyedi hűtőmágnes a Colorino Kids készletekkel?

Az egyedi hűtőmágnes készítő szettben a mágneses lapok mellett ragadós felületű formákat, alapmintákat találunk. A kiválasztott forma adott területéről le kell húznunk a fóliát. Így egy ragadós felület elérhetővé, használhatóvá válik. Ki kell hozzá választanunk a nekünk tetsző színt, és rá kell helyeznünk a ragadós felületre. A maradékot távolítsuk el. A mágneses forma többi részével is ugyanez a teendő, míg végül összeáll a kreatív kép. Ezzel az egyedi hűtőmágnes készítő szettel tényleg egyedit alkothatunk. A színes lapok más meglepetéseket is tartalmaznak, hiszen létezik mintás vagy csillámporos lapocska is, így aztán tényleg vidám és változatos hűtőmágneseket készíthet ügyes kis művészünk.

 

A hűtőmágnes figurái lehetnek úszkál halacskák, szivárványok és felhők, unikornisok és dinoszauruszok, kisautók, motorok, rakéták, vagy madarak. Bármilyen figurát választhatunk, akár képregény hangulatban is elkészíthetünk egy egész egyedi hűtőmágnes szettet, hiszen a figurák között feliratokat is találhatunk.