Tapsi color set, tojásfestő szett húsvétra (3 színű tojásfesték, 1 db viaszkréta)

Cikkszám: NTT-501230
Tapsi tojásfestő szett húsvétra

Tapsi color set, tojásfestő szett húsvétra (3 színű tojásfesték, 1 db viaszkréta)

Cikkszám: NTT-501230
Raktáron  Több, mint 100 darab
360 Ft
Szállítási Költség
Szállítási Költség

A szállítási költség végfelhasználóknak, házhoz szállítás esetén érvényes. A szállítási költség a megrendelés végösszegétől függ, lásd az információk menüpontot.

1890 Ft
Kiszállítás dátuma
Kiszállítás dátuma

Az adott munkanapon délig beérkezett rendeléseket rendszerint még aznap átadjuk a futárnak, akik várhatóan a következő munkanapon kézbesítik.

2024.07.25

Tapsi tojásfestő és díszítő készlet


A készlet a következőket tartalmazza:
- 3 tasak tojásfesték: piros, kék, narancs
A festendő tojásokat zsírtalanítjuk, majd keményre főzzük, és melegen tartjuk. A tasak tartalmát 1 dl vízben feloldjuk, és egy teáskanál ecettel megsavanyítjuk. Ebbe az oldatba helyezzük a frissen kifőtt, még meleg tojásokat. Egyszerre egy tojást célszerű festeni úgy, hogy az oldat azt elfedje. A kívánt szín elérése után vegyük ki, és öblítés nélkül szárítsuk meg a tojásokat. Minél tovább hagyjuk a tojásokat a színezőfolyadékban, annál sötétebbek lesznek. Zsírral történő utánkezelés szép fényt kölcsönöz a tojásoknak. Az oldat legalább 15 tojás festéséhez elegendő.

- 1 db viaszkréta
A díszítendő tojásokat ecettel zsírtalanítjuk, majd keményre főzzük és melegen tartjuk. A viaszkrétával tetszés szerinti ábrákat rajzolunk a meleg és még festetlen tojások felületére. A viaszréteg megakadályozza, hogy a festék a megrajzolt felületen megfogja a tojást, így változatos, tetszetős ábrákat vihetünk azokra. A népművészetből kölcsönzött formák mellett saját elképzeléseinket is megvalósíthatjuk, névre szóló hímes tojásokat is készíthetünk.

ean
5997566501230
Szezonális
Húsvét
Alcsoportok
Dekoráció
Cikkszám
NTT-501230

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!