Blog

Adventi naptárak

2018.11.12 19:35

Hogyan készítsünk adventi naptárat és mit rakjunk bele?

Cikkünkben rengeteg ötletet és letölthető sablont találsz.

 

Adventi naptárak házilag

A gyerekek imádják az adventi naptárakat, akár apró édességeket, akár kis ajándéktárgyakat rejt.

Minden nap izgatottan várják, hogy kibonthassák a következő napi meglepetést.

Az áruházakban találhatunk kész adventi naptárakat csokival vagy apró játékkal töltve, vagy vásárolhatunk üreset is (dobozos, zsákos, stb.), amelyet nekünk kell megtölteni. Ilyenkor a gyerekek kívánságainak megfelelően sokkal személyesebb ajándékokkal tölthetjük meg a zsebeket.

Adventi naptárakat nemcsak készen vásárolhatunk, hanem elkészíthetjük saját kezűleg is. Ilyenkor érdemes előre megtervezni, hogy mit rakunk majd bele, és a szükséges méretnek megfelelően válasszuk ki a formát.

A meglepetéseket rakhatjuk egyszínű és színes tasakokba, melyeket dekorálhatunk is kedvünk szerint. A számokat kinyomtathatjuk házilag, de felírhatjuk a csomagokra filctollal is.

 

Készíthetjük dobozokból, akár különböző méretűekből is. Ha nincsenek a háztartásban apró dobozaink, akkor hajtogathatunk is.

Itt találhatsz letölthető sablonokat dobozok készítéséhez: kocka, téglalap

 

 

Ha nincs kedvünk a megszokott dobozos formákhoz, akkor rengeteg egyéb megoldás lehetséges.

Dobozok helyett hajtogathatunk házikókat vagy fenyőfa formákat is. 

Házikó sablonok letölhetők itt: házikó-1, házikó-2, házikó-3, házikó-4, házikó-5

Háromszög sablonok az egyszerűbb fákhoz: háromszög-1, háromszög-2

Fenyőfa hajtogatásához útmutató. Ilyen fenyőfákat asztali dekorációnak is készíthetünk.

Kreatív alapanyagok nagy választékban megtalálhatók webáruházunkban! Színes papírok, dekorációs anyagok, metál filctollak, stb.

Kreatív termékeink között találhatók fenyő és hópehely formájú dekorgumik, fa termékek, harangok, csengők is. Karácsonyi dekorációs anyagok itt találhatók.

Ha mi szeretnénk elkészíteni az adventi kalendáriumot, de nem szeretnénk nyomtatni, vágni, színezni, akkor áruházunkban kaphatók komplett adventi naptár készítő készletek, amelyek nagyon egyszerűen összeállíthatók:

Rénszarvasos készlet:

Házikók és fenyőfák

Mit rakjunk az adventi naptárba?

Az adventi naptárba rendszerint kicsi dolgokat tudunk rakni, például édességet (csokit, cukrot) vagy apró ajándéktárgyakat (bizsukat, figurákat, színes cukiságokat). Általában a mikulás napi és a szentestére eső doboz nagyobb ajándékokat szokott rejteni.

Webáruházunkban rengeteg apróság található, amellyel megtölthetjük adventi naptárunkat.

 

Játékok, nyomdák

Karkötők, csatok

Radír figurák

Exkluzív hűtőmágnesek

Matricák

 

Kreatív játékaink között találhatók olyan készletek, melyek segítségével a gyerekek saját kezűleg készíthetnek karácsonyi dekorációkat. Karácsonyi kreatív szetteink választéka megtekinthető itt.

Webáruházunkban rengeteg termék található, amelyre szükséged lehet karácsonykor: csomagolópapírok, díszkötözők, dekorációk, stb. Nézd meg az összes karácsonyi témájú termékünket!